Çevrim İçi Türkçe Konuşma Kulübü Kapanış Programı

Yazıcı-dostu sürüm

5 Ocak 2021 tarihinde Mostar Yunus Emre Enstitüsü binasında Çevrim içi Konuşma Kulübü kapanış programı düzenlendi.

Yunus Emre Enstitüsü tarafından Bosna-Hersek'te yürütülen Tercihim Türkçe Projesi kapsamında Türkçe derslerinin bulunduğu Hersek-Neretva Kantonundaki liselerde ve orta okulların son sınıflarında Türkçe öğrenen öğrencileri arasından başarılı olanlara yönelik 10 haftalık Türkçe Konuşma Kulübünü 26 Ekim -30 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Çevrim içi Türkçe Konuşma Kulübüne kayıt yapan öğrenciler Zoom programı üzerinden 40 dakikalık 2 ders saati boyunca, haftalık olarak belirlenen programı takip ettiler.

Programa Türkiye Cumhuriyeti Mostar Başkonsolosu Yaşar Ergün ve eşleri, Yunus Emre Enstitüsü Mütevelli Üyesi ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Emel Topçu, Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Akif Yaman ve KAYMEK Mostar Müdiresi Billur Dilber de katıldı.

Mostar Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Yunus Dilber ve Prof. Dr. Emel Topçu’nun konuşmalarından sonra dereceye giren 20 öğrenciden 1. olan öğrenciye başta tablet olmak kursları başarı ile bitiren bütün öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Diğer Etkinlikler

Yunus Emre Enstitüsü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Türk Hava Yolları sponsorluğunda, Bosna Hersek...

Mostar Yunus Emre Enstitüsü ve Pedagoji Kurumu iş birliğinde "Tercihim Türkçe Projesi" kapsamında Bosnalı öğrencilere...

25 Eylül 2021 tarihinde Mostar Yunus Emre Enstitüsünde, 2 Ekim 2021' de ise Saraybosna Yunus Emre Enstitüsünde...