Kan Bağışı Hayat Kurtarır

Yazıcı-dostu sürüm

Mostar Yunus Emre Enstitüsü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) ve Mostar Dr. Safet Mujić Hastanesi iş birliğiyle Mostar’da “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

Kan bağışına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Mostar Dr. Safet Mujić Hastanesi ile yapılan görüşmeler neticesinde Mostar Yunus Emre Enstitüsünde 7 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen etkinlik Mostar Yunus Emre Enstitüsü kursiyerleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) kursiyerleri ve Mostar halkının katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen kampanyada, kursiyerler ve halk kan bağışı hakkında bilgilendirilirken merak ettikleri soruların cevaplarını kampanyada görevli sağlık ekibinden aldılar.

Mostar Dr. Safet Mujić Hastanesi yetkilileri, Mostar Yunus Emre Enstitüsüne kan bağışı konusundaki hassasiyetleri için teşekkürlerini sunarken, kan bağışının sürdürebilirliğini sağlamak adına belirli aralıklarla kampanyanın devam ettirilmesi temennilerini dile getirdiler.