Sağlıklı Yaşam ve Hareket Zamanı Etkinliği

Yazıcı-dostu sürüm

29 – 30 Mart 2022 tarihleri arasında "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Zamanı" etkinliği Mostar Yunus Emre Enstitüsü ve Mostar "Cemal Biyediç" Üniversitesi Spor ve Sağlık Bölümü iş birliğinde düzenlendi.

Programın ilk gününde Kantarevac Spor Merkezinde Mostar "Cemal Biyediç" Üniversitesi Spor ve Sağlık Bölümü hocaları ve öğrencilerinin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz spor etkinliğine seksen öğrenci katıldı. Antrenmanlara JU Dječiji dom "Mostar", "Mujaga Komadina" İlkokulu, Dördüncü İlkokul, Altıncı İlkokul, "Salih-Salko Çuriç" Elektroteknik Lisesi, United World College (UWC) ve Los Rosales öğrencileri katıldı.

Etkinliğin ikinci gününde 30 Mart 2022 tarihinde Mostar Yunus Emre Enstitüsü’nde Mostar "Cemal Biyediç" Üniversitesi spor ve beden profesörü Almir Popo ilkokul öğrencilerine sağlıklı beslenme hakkında sunum yaptı. Bu etkinlik sayesinde ilkokul öğrencileri sağlıklı besinlerin basit ve hızlı hazırlanışları ile tanışma fırsatı buldular.

Faaliyetin son etkinliği saat 19.30'da ise Enstitü binasında Mostar "Cemal Biyediç" Üniversitesi Spor ve Sağlık Bölümü hocaları Rijad Novakoviç ve Adi Paliç'in katılımıyla velilere ve öğretim elemanlarına yönelik ''Sağlıkı Yaşam'' konferansı oldu.